Menu
Alle opskrifter / Brød

Sunde chokoladescones

Sunde chokoladescones (ca. 10-12 stk):

Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 2 æg
  • 2 æggehvider
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • Brug 1 tsk flydende sødemiddel fra ISIS, det der svarer til 40 g almindeligt sukker, 4 spsk sukrin eller ca. 30 g sukkererstatning pulver.
  • 200 g grofthakket mørk chokolade minimum 70%
  • 3 spsk kokosmel
  • 8-9 spsk rugmel
  • (prøv og tilføj en most banan)

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og skær blomkålen ud i små buketter og blend det HELT fint.
  2. Rør alle ingredienserne sammen undtagen mel og kokosmel til det er godt rørt igennem.
  3. Tilsæt til sidst mel og kokosmel.
  4. Lad dejen hvile i 10 min.
  5. Form dine scones med hænderne. Det er vigtigt at fugte dine hænder når du former dem. Desuden er det en god ide at trykke dine scones godt, så dejen hænger godt sammen.
  6. Bag dine scones i 30-40 min ved 175 grader varmluft.
  7. Opbevares i en frysepose i køleskabet.

Er fryseegnet

Sunde chokoladescones
Sunde chokoladescones

Prøv også disse lækre chokoladeboller

No Comments

    Leave a Reply